Modele kartolinash urimi

“Urimi im është për një 2019 sa më të lumtur dhe me shëndet! Nga 2019 Unë personalisht kërkoj Vetëm Pak Fat dhe normalisht shëndeti gjëja parësore “. “Urimi im është për të Errësira shqipërinë që të Errësira të kenë më shumë të ardhura Ekonomike, Dashuri dhe lumturi në familjet e Tyre! Dhe për Vete do Doja që 2019-ta të më sjellë Sukses në karrierë për të gjitha Planet që i kam vendosur Vetes… Si restoranti`Kripë dhe Piper`që po HAP Tani dhe shkolla e kuzhinës që do hapet në Shtator “. JO të Errësira qytetarët e kanë humbur kënaqësinë që të JEP një kartolinë urimi, si për dërguesin ashtu Edhe për marrësin per festat e fundvitit. Në qytetin bregdetar të Durrësit, Risia e viteve të Fundit, urimi nëpërmjet postës elektronike APO rrjeteve sociale, NUK e ka eleminuar këtë Element të përherëm te kësaj Feste te bukur Kartolinën e Urimit. Skënder Milaqi është një durrsak i vjetër që e Ruan me fanatizëm këtë traditë. Tre kartolina, të treja me pamje nga Durrësi, ka Nisur sot me postë Tek të afërmit jashtë vendit për t`Ju uruar festat. Së bashku me kartolinat Edhe nje Líber dhuratë që e ka botuar kohët e fundit. Nëse keni vendosur të dërgoni kartolina, më lejoni të ndaj me Ju DISA këshilla: Kjo është një kartolinë nga Pablo Picasso me nënshkrimin në formën e vizatimit që është shitur në një ankand në gjermani me një çmim astronomique prej 166 mijë euro. Kartolina me një pamje nga qyteti francez po, picaso IA kishte dërguar mikut të TIJ poetit Guillaume Apollinaire më 5 Shtator 1918. Kjo kartolinë NUK mbërriti asnjëherë në dorën e mikut TIJ…

2. Zgjidhni fotot qe do te perdorni-Kerkoni te gjithe galérine e fotove qe keni dhe Nese Doni Dicka te re shkrepni Foto te Reja dhe keshillat e mesiperme do t`Ju ndihmojne perte Bere kartolina te bukura. DISA keshilla praktika dhe te shpejta per kartolina par Festa per Familjen dhe Femijet tuaj Jane: 4. perdorni programme e Duhur-Nese Tashme njiheni me funksionimin e berjes se faqeve ne dizajn ose programe te Tjera publikuese profesionale. Nje pjese programi tmerresisht e perdorshme qe Ju Tregon si te ktheni fotot tuaja dixhitale ne kartolina simpatike krishtlindjesh eshte MonkeyPhoto version 3,0 nga programi Monkeymen. por sot NUK do te flasim per Kete GJE, MBase flasim ne artikujt e ardhshem. 5. gjeni urimin e Duhur-zgjidhni mesazhin Duke u bazuar ne ngjarjen APO événement qe po ndodh. Ne Varesi te Stilit te kartolines qe zgjidhni keni mundesine perte shkruar 50 Deri ne 500 karaktere si nje mesazh personnel. Kartolinat e palosshme Ju japing me shume hapsira Duke QENE se mesazhi shkruhet ne anen e-Shme.

Gjithashtu keni mundesine e zgjedhjes se llojit te shkrimit. Deshironi ta Beni Edhe me personale? Photographe JO vetem qe do t`Ju lejoje te shkruani mesazh te vecante per CDO kartoline por Gjithashtu Ju ofrohet sherbimi per t`i derguar ne adrese per t`u stampuar dhe per t`i Nisur me email kartolinat.